Rokiškio šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčia bus atvira privačiai maldai

Publikuota: 2024-05-10 19:20:46
Grįžti į straipsnį
Komentarai
TO bukenoms
2020-12-17 12:42
Pranešti!
ar paties perskietos "klerikalinės" smegenys gali suvokti TĄ FAKTĄ,kad įvyko teismas,ir buvo nuteistas KUNIGAS. Vadinasi buvo surinkti GELŽBETONINIAITIAI įrodymai. Todėl davatkos AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA kaip jums gera. Ar kas dar gali teisintį TOKĮ ANTŽMOGĮ?
1
1
Bukenoms
2020-12-17 01:22
Pranešti!
O kažin kuo čia "teisuoliai" gyvenimo mokytojai užsiimate? Ar tik ne apkalbomis, nepagarba? Sielos neteršėjai jūs. Tik komentaruose šiukšlint drąsūs. Nueikit tam dvasininkui ir į akis pasakykit, drąsuoliai jūs. Kvaili ir bailūs, tik iš pasalų palot tesugebantys.
2
2
Nepamirškite
2020-12-16 12:52
Pranešti!
"sielos ganytojo", kur gavo baudą, nusiusti jo akiai ir sielai malonių vaizdelių. Tiesa, tie "malonūs" vaizdeliai numato baudžiamąją atsakomybę. Ir nepamirškite JAM atlikti savo išpažinties. Gal ir JIS jums atliks savo? O tokių JO "kolegų" su dar baisesniais nusikaltimais, per visą pasaulį šimtai, jei ne tūkstančiai. VISAME CIVILIZUOTAME PASAULYJE užsidaro MASIŠKAI bažnyčios ir kiti maldų namai, tik TREČIO PASAULIO šalyse (prie kurių deja tenka priskirti ir Lietuvą su postkomunistinėmis šalimis) statomos ir atidaromos naujos bažnyčios. Įdomu, ko Lietuvoje po 1990m. daugiau pastatyta - mokyklų ar maldos namų?
3
2
TO jo
2020-12-16 12:27
Pranešti!
taigi tokiems "bukiems" ir parašyta, kad NESITERŠKITE SIELOS IR NEREIKĖS VALYTIS.
2
1
jo
2020-12-16 11:03
Pranešti!
Komentatoriai bukenos. Pirmiausia, apsigraibykite, ar patys gyvenate taip, kaip čia pezate. Antra, išpažintis yra skirta sielos valymui. Savo paties klaidų pripažinimui ir atgailai už jas. O kaip jūs atgailaujate? Ar tik ne skandinate savo klaidas alkoholiu, antidepresantais, sergate depresūchom? Čia ne apie jus? Jau dabar patys paneiginėjate tai, prieš tai sakinyje parašėte - norite pasirodyti geri, bet varote ant to, ko nesuprantate ir neišmanote. Tiesiog tamstoms skauda, nes pavydite tikintiems žmonėms.
5
6
Gyvenimo įrodyta ,
2020-12-16 09:54
Pranešti!
kad didžiausios pletkinikės, pramanų skleidėjos - labiausiai tikinčios iš bažnyčios neišlendančios davatkos.
8
3
"tikintiesiems" -tiksliau
2020-12-16 09:50
Pranešti!
jais prisimetančiais : NEDARYKITE NUODĖMIŲ -NEREIKĖS IR IŠPAŽINČIŲ. Kažkokia absurdiška ,viduramžių TOTALI LIEKANA XXI amžiuje - atseit vienas žmogus kitam pasakoja ką padarė "bloga", o kitas tam "atleidžia nuodėmes" . Nors LABAI DIDELIS KLAUSTUKAS, tas "atleidžiantysis" ar tų "nuodėmių" nepadaręs KELIASDEŠIMT kart daugiau nei "prašantysis"? Žmonės, gyvenkite pagal UNIVERSALŲ gyvenimo principą - NEDARYK KITAM TO, KO NENORI KAD TAU DARYTŲ. Kritiškiau patys save vertinkite. Ir nebereikės JOKIŲ religijų ir "tarpininkų" tarp KAŽKO. Gerai pasakyta, kad RELIGIJA - OPIUMAS LIAUDŽIAI.
8
5
Rašyti komentarą