Mūsų sėkmę rinkimuose paverskite savo sėkme patogiau gyventi Rokiškio rajone! (0)

Publikuota: 2023-02-10 Kategorija: Politika
Mūsų sėkmę rinkimuose paverskite savo sėkme patogiau gyventi Rokiškio rajone!
Organizatorių nuotr. / Rinkimai

Mūsų sėkmę rinkimuose paverskite savo sėkme patogiau gyventi Rokiškio rajone! Mūsų sėkmė – Jūsų!

Ateiname kalbėti argumentų kalba ir siekti sprendimų dialogo principu. Vertiname kompetenciją, teisingumą ir komandinį darbą. Esame pasiruošę tęsti sėkmingus buvusios valdžios projektus, idėjas ir sprendimus Rokiškio rajone bei pasiūlyti naujų sprendimų, padėsiančių sukurti patogesnį ir geresnį gyvenimą kiekvienam Rokiškio rajono gyventojui.

Atiduodami balsą už mūsų kandidatus, Jūs užtikrinsite:

KOKYBIŠKĄ SVEIKATOS PRIEŽIŪRĄ IR SOCIALINĘ GEROVĘ

Sieksime užtikrinti skaidrų, kokybišką ir operatyvų gydymo įstaigų darbą mūsų rajone. Darysime sprendimus, kad eilės pas medikus mažėtų, o slaugos ir medicinos paslaugų prieinamumas kaimiškose vietovėse didėtų. Pasižadame daugiau dėmesio skirti senjorams ir žmonėms su negalia.

Lankomoji priežiūra turėtų būti teikiama ir savaitgaliais. Naujagimių paramos fondas – mūsų džiaugsmo žinutė kiekvienam naujam rajono gyventojui.

KULTŪROS, SPORTO IR TURIZMO KOKYBĘ BEI PRIEINAMUMĄ 

Didesnis dėmesys kultūrai, menui, muzikai, sportui bei pasiekimų skatinimui – tai ir darbuotojų, ir šia veikla užsiimančių rajono gyventojų motyvacijos didinimas. Rajonas turtingas gamtos ir kultūros objektų, kurie turi būti populiarinami per unikalias iniciatyvas.

Tai tik dalis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Rokiškio rajono skyriaus rinkimų programos, kurią keliamas kandidatas į merus Mindaugas Petkevičius ir komanda įgyvendins, sulaukę Jūsų palaikymo savivaldos rinkimuose kovo 5 dieną.

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos. Užs. Nr. 12

Dalintis naujiena

Rekomenduojami video