Rokiškyje viešėjo Lietuvos Respublikos Seimo narys Kristijonas Bartoševičius (4)

Publikuota: 2022-02-21 Kategorija: Politika
Rokiškyje viešėjo Lietuvos Respublikos Seimo narys Kristijonas Bartoševičius
Rokiškio rajono savivaldybės nuotr. / Rokiškyje viešėjo Lietuvos Respublikos Seimo narys Kristijonas Bartoševičius

Vasario 18 d. Rokiškyje viešėjo Lietuvos Respublikos Seimo narys Kristijonas Bartoševičius su padėjėja ir patarėja Rugile Smoliakaite. Svečius lydėjo rokiškėnės Inga Veikšytė ir Audronė Kaupienė.

Kultūros ir Ateities komitetų narys susitiko su Rokiškio rajono savivaldybės administracijos direktoriumi Andriumi Burnicku, Švietimo ir sporto skyriaus vedėju Aurimu Laužadžiu, Komunikacijos ir kultūros skyriaus vedėja Irena Matelienė, Jaunimo reikalų koordinatoriumi Gediminu Kriove bei Jaunimo organizacijų sąjungos „Apvalus stalas“ prezidente Birute Bagdoniene ir nariu Eimantu Tuska.

Aptarti aktualūs Lietuvos vyriausybės sprendimai, teisės aktų projektai švietimo, kultūros, jaunimo reikalų politikos srityse. Svečiai lankėsi Rokiškio mokykloje-darželyje „Ąžuoliukas“, Rokiškio rajono R. Lymano muzikos mokykloje, Rokiškio rajono savivaldybės J. Keliuočio viešojoje bibliotekoje, Rokiškio krašto muziejuje. Jie pasidalino nuomone, kad viešnagė Rokiškyje buvo pirmoji ir paliko labai gerą įspūdį apie miestą ir sutiktus žmones.

K. Bartoševičius pagyrė Rokiškį už ryškų, išskirtinį ženklą, kurį jis pastebėjo mugėje Vilniuje. Po tokių žodžių suprantama, kad svečiai iš Rokiškio išsivežė ne tik simbolinių dovanėlių, bet ir Komunikacijos ir kultūros skyriuje išsaugotą paskutinį kalendorių su naujuoju Rokiškio prekės ženklu.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video