Ateiname kalbėti argumentų kalba ir siekti sprendimų dialogo principu (0)

Publikuota: 2023-02-24 Kategorija: Politika
Ateiname kalbėti argumentų kalba ir siekti sprendimų dialogo principu
Organizatorių nuotr. / Ateiname kalbėti argumentų kalba ir siekti sprendimų dialogo principu

Ateiname kalbėti argumentų kalba ir siekti sprendimų dialogo principu. Vertiname kompetenciją, teisingumą ir komandinį darbą. Esame pasiruošę tęsti sėkmingus buvusios valdžios projektus, idėjas ir sprendimus Rokiškio rajone bei pasiūlyti naujų sprendimų, padėsiančių sukurti patogesnį ir geresnį gyvenimą kiekvienam Rokiškio rajono gyventojui.

Atiduodami balsą už mūsų kandidatus, Jūs užtikrinsite:

GYVYBINGĄ EKONOMIKĄ IR VERSLĄ

Esame įsitikinę, kad savivaldybė turi skatinti verslumo iniciatyvas ir remti naujų darbo vietų kūrimą. Vietinių žemės ūkio produktų perdirbimas, kuriamos edukacijos ir trumposios maisto tiekimo grandinės – mūsų rajono ateitis ir kokybiško maisto garantas. Investuotojams pirmiausia reikia parodyti, kad mes esame ir turime potencialo prisitaikyti bei keistis.

KOKYBIŠKĄ INFRASTRUKTŪRĄ

Matome kelių problemas ir manome, kad jų būklė tiesiogiai susijusi su gyventojų gerove. Sieksime užtikrinti maksimalią darbų kokybę. Privalome aktyvinti rajone esančių daugiabučių namų renovaciją ir automobilių stovėjimo aikštelių plėtrą. Vandenviečių bei kanalizacijos remontas kaimiškosiose vietovėse – būtinybė. Dviračių ir pėsčiųjų takai turi rastis kaip tinklas, o ne kaip pavienės atkarpos. Rokiškio rajonas turi turėti suskaitmenintas visas kapavietes.

GLOBALŲ ROKIŠKĮ

Kiekvienas rajono gyventojas, esamas ar buvęs, mums yra labai svarbus. Todėl privalome užtikrinti glaudžių ryšių su buvusiais Rokiškio rajono gyventojais palaikymą. Taip pat turime planų sukurti programą, kuri pagelbėtų norintiems sugrįžti į Rokiškio rajoną. Esame įsitikinę, kad realus bendradarbiavimas su kitais tiek Lietuvos, tiek užsienio valstybių miestais galėtų nešti tiesioginę naudą mūsų rajonui. Esame pasiruošę užtikrinti kokybiškos informacijos apie mūsų rajoną sklaidą tarp lietuvių bendruomenių užsienyje.

Ateikite balsuoti kovo 5 d. ir palaikykite mūsų LVŽS komandą ir kandidatą į rajono merus Mindaugą Petkevičių. Mūsų sėkmę rinkimuose paverskite savo sėkme patogiau gyventi Rokiškio rajone, nes Mūsų sėkmė – Jūsų!

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos. Užs.Nr. 14

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video