Mūsų sėkmę rinkimuose paverskite savo sėkme patogiau gyventi Rokiškio rajone! Mūsų sėkmė – Jūsų! (0)

Publikuota: 2023-01-27 Kategorija: Politika
Mūsų sėkmę rinkimuose paverskite savo sėkme patogiau gyventi Rokiškio rajone! Mūsų sėkmė – Jūsų!
Organizatorių nuotr. / Mūsų sėkmė-Jūsų!

Mūsų sėkmę rinkimuose paverskite savo sėkme patogiau gyventi Rokiškio rajone! Mūsų sėkmė – Jūsų!

Ateiname kalbėti argumentų kalba ir siekti sprendimų dialogo principu. Vertiname kompetenciją, teisingumą ir komandinį darbą. Esame pasiruošę tęsti sėkmingus buvusios valdžios projektus, idėjas ir sprendimus Rokiškio rajone bei pasiūlyti naujų sprendimų, padėsiančių sukurti patogesnį ir geresnį gyvenimą kiekvienam Rokiškio rajono gyventojui.

Atiduodami balsą už mūsų kandidatus, Jūs užtikrinsite:

KOKYBIŠKĄ VIEŠĄJĮ VALDYMĄ

Sieksime, kad savivaldos darbas būtų maksimaliai skaidrus ir atsakingas, savivaldybė atvira visuomenei ir socialiniams partneriams. Didinsime savivaldybės teikiamų paslaugų prieinamumą. Stiprinsime rajono bendruomenes reikšmingu finansavimu.

INVESTICIJĄ Į VAIKŲ ATEITĮ

Įsipareigojame skirti ypatingą dėmesį švietimo darbuotojams, gerindami jų darbo sąlygas. Nuolatinis dėmesys ugdymo kokybei bei pažangiai užklasinei vaikų veiklai – mūsų prioritetas. Turime idėjų, kaip galėtume pritraukti trūkstamus pedagogus į rajoną.

Tai tik dalis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Rokiškio rajono skyriaus rinkimų programos, kurią keliamas kandidatas į merus Mindaugas Petkevičius ir komanda įgyvendins, sulaukę Jūsų palaikymo savivaldos rinkimuose kovo 5 dieną.

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos. Užs. Nr. 11

 

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video