Robertas Baltrūnas mėgins laimę kovoje dėl Rokiškio rajono mero posto (0)

Publikuota: 2023-02-03 Kategorija: Politika
Robertas Baltrūnas mėgins laimę kovoje dėl Rokiškio rajono mero posto
Rokiškio Sirena nuotr. / Robertas Baltrūnas

Penktadienį (02-03) paaiškėjo, jog į „varžybas“ dėl Rokiškio rajono mero posto įsitraukia partijos „Laisvė ir teisingumas“ (buvusi partija „Tvarka ir teisingumas“ – aut. Past.) iškeltas kandidatas Robertas Baltrūnas.

Paklaustas, kodėl taip ilgai neskelbė apie savo kandidatūrą R. Baltrūnas sakė: „Aš sąžiningas. Laukiau, kol mano kandidatūrą patvirtins Vyriausioji rinkimų komisija (VRK). Nors abejonių dėl patvirtinimo nebuvo, bet.... na, maža ką – apsiskelbsi, kad kandidatuoji, o pavardės VRK puslapyje nėra. Apskritai, buvo vieši tame puslapyje tik du kandidatai... Kvietė mane ir į vykusius merų debatus, bet aš išlaukiau oficialaus patvirtinimo. O mintis kandidatuoti į mero postą buvo seniai, nebe pirmą kartą dalyvauju. Kaip vertinu savo galimybes? Jei rinkėjai įvertins ir palaikys stabilumą, pastovumą, nelakstymą – šansai didėja, jei aktualiau politiniai migravimai – šansai mažėja. Pamatysim.“

2019-2020 m. R. Baltrūnas vadovavo Kupiškio rajono pirminės asmens sveikatos priežiūros centrui. Nuo 1997 m. dirba Rokiškio rajono sveikatos įstaigose.

R. Baltrūnas tapo šeštuoju kandidatu į Rokiškio rajono mero postą. Kovo 5 d. jis varžysis su: dabartiniu rajono meru Ramūnu Godeliausku, Mindaugu Petkevičiumi, Antanu Vagoniu, Irmantu Tarvydžiu, Audrone Kaupiene.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video