Rokiškėno vynai papildys prabangaus restorano vynų kortą (0)

Publikuota: 2022-06-04 Kategorija: Verslas
Rokiškėno vynai papildys prabangaus restorano vynų kortą
R. Nagelės nuotr. / Rokiškėnas vyndarys R. Nagelė (kairėje) su Lietuvos someljė M. Praviloniu.

Viename prabangiausių 5 žvaigždučių viešbutyje „Grand hotel Kempinski“ Vilniuje Raimundas Nagelė, Rokiškio rajono kaimo turizmo sodybos „Roksala“ savininkas, pristatė savo gaminamus vynus, kuriais šio viešbučio restoranas nori papildyti svečiams siūlomų vynų asortimentą.

Rokiškėną pristatyti savo gamybos vyną pasiūlė šio viešbučio restoranas.

„Pristatyti savo vynus mane pakvietė vienas garsiausių Lietuvos someljė Martynas Pravilonis. Viešbučio „Grand hotel Kempinski“ restorano vyno korta išties yra įspūdinga. Tiesą sakant, įdomiai ir nuoširdžiai paplepėjome. Dabar lauksime atsakymo, kokie mūsų vynai pateks į jų asortimentą. Džiaugiuosi, kad mūsų „Roksala“ papildys jų turimą vynų kortą“, – sakė R. Nagelė.

Rokiškėno vynas atsirinktas, kaip puikios kokybės ir gerai vertinamas lietuviškas produktas, kuriuo bus vaišinami svarbūs šio viešbučio svečiai.

Apie 20 rūšių vyną Roksala gamina iš lietuviškų vaisių ir uogų, taip pat baltų ir raudonų vynuogių, auginamų pas vyndarį šiaurės Lietuvoje.

Prabangaus restorano someljė labiausiai sudomino natūralūs ir ekologiški vynai, ypač putojantis rabarbarų vynas, taip pat vynuoginiai vynai.

„Dar neaišku kelias vyno rūšis atsirinks restoranas, tačiau mums yra garbė ir įvertinimas, kad buvome pastebėti. O rezultatai, kokiais mūsų gamybos vynais bus vaišinami viešbučio „Grand hotel Kempinski“ restorano svečiai, paaiškės maždaug per savaitę“, – sakė rokiškėnas.

Šiuo metu R. Nagelės vyną galima skanauti ir kituose žinomuose šalies restoranuose „Monte Pacis“, Kaune, „Big Stone“, Ukmergėje, ir „Queensberry“, „Ertlio Namas“, „King Mouse“, Vilniuje.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video