Savaitgalį praūžė 40-oji „Kuc kuc Kamajuos“ šventė. Tikriausiai žinomiausia dainelė iš šios šventės tai: „Kuc kuc Kamajuos barankyčiu pirkti“. Riestainių receptų yra įvairiausių, tačiau originalųjį Kamajų „baronkyčių“ receptą pristatė A
Danutė Kupčiūnienė dalinasi greitai paruošiamo, tačiau fantazijai pasireikšti leidžiančio želė pyrago receptu.
Anot virtuvėje suktis mėgstančios pašnekovės, patiekalas yra greitai paruošiamas, tad puikiai tiks laukiant netikėtai užsukti nusprendusių svečių.
„Juk
Loreta Baravickienė, Rokiškio senamiesčio progimnazijos pradinių klasių mokytoja ir katechetė, pasakoja, kad Šv. Mato arbatos gaminimo idėja kilo prieš ketverius metus, kai Rokiškio Šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčios dekanas Eimantas Novikas pasiūlė par
Benas Drazdovas – aštuonmetis, gyvenantis Salų miestelyje. Jam patinka gaminti bei padėti mamai sukiotis virtuvėje. Benas šį receptą sugalvojo pats. Visada produktus sumaišydavo „iš akies”, tad „Rokiškio Sirenai“ paprašius mažoj
Dviejų vaikų tėtis, rokiškėnas Giedrius Kanopa vis dažniau šeimą lepina savo paties ruoštais patiekalais. Sekmadieniais, tradiciškai, vaikus ir žmoną prikelia iš virtuvės sklindantis blynų kvapas, kepsninėje dažnai „vartosi“ mėsos kepsniai ar daržovės.
Padėkos diena Rokiškio Juozo Keliuočio viešojoje bibliotekoje (0)
Kalėdų laukimas prasideda nuo Advento vainiko (0)
Rokiškio Juozo Keliuočio viešoji biblioteka kviečia (0)
Kviečia į rudens vakaronę Pakriauniuose (0)
A. Keraitienės tapybos darbų paroda MOMENTAS’24 (0)
MANO RECEPTAS TAVO. Kamajų „baronkytės“
(0)MANO RECEPTAS TAVO: fantazuoti skatinantis želė tortas
(0)MANO RECEPTAS TAVO. Šv. Mato arbatėlė (foto)
(0)MANO RECEPTAS TAVO. Mažojo Salų dvaro šefo blynai
(0)MANO RECEPTAS TAVO: Mėsainiai
(0)